Jun 30, 2009

The Sad News

Tajuk pun dah berikan gambaran apa yang bakal posting nih katakan.

It's a devastated news for us... me & hubby and even the plus two.. (especially si 'kakak' yg nampaknye belum berkesempatan lagi nak jadi kakak dlm masa terdekat). So my dear readers... i'm schedule for a D&C procedure this coming Saturday for a mis abortion.

hari ini.. ku saja ambil a day off just to clear my mind.....

18 comments:

Umi Nawfal.. said...

sabar lah semah.. belum rezeki.. take care..!

ummi said...

smah, i feel for you. dah ditakdirkan bukan rezeki. apapun like i always said, semua ketentuan Allah ada hikmahnya. yang pasti walaupun cuma 7 minggu usianya, as a mother, perasaan sayang pasti dah ada.

ummi said...

smah, i feel for you. dah ditakdirkan bukan rezeki. apapun like i always said, semua ketentuan Allah ada hikmahnya. yang pasti walaupun cuma 7 minggu usianya, as a mother, perasaan sayang pasti dah ada.

Azury said...

ya allah, sedihnya... Harap dikurniakan kekuatan kepada semah sekeluarga, amin.

puterikiut said...

sabar yer semah.. take care

kimarejha said...

sabar2....huhuhuhu...

y@tipruzz said...

takde rezeki lagi. take care ok. Dun be too sad. After 3 mths bley cuba lagi :)

aisyah said...

semah, sorry to hear. jaga diri

myza said...

Insyallah akan ada rezeki lagi in the future..kuatkan semangat.. and I know you are more than I do. Kalau tak, tu bukan semah yg kukenali..:). Take care dear.

Ummu Auni Afif said...

sedihnya aku baca...sebak rasanya.
may Allah make things easier for you
*hugs*

p/s pengalaman sedih kita berbeza, but the turning point, insya Allah kita akan jadi lebih kuat dari dulu

Farra said...

La Tahzan, pasti ada hikmahnya semah..kuatkan semangat ....allah beri rezeki dlm macam-macam bentuk kan..take care yer

CT said...

Allah Maha Besar...sabar ya semah....

eLLe said...

takziah..
setiap belaku ada hikmah dan jgn bersedih..pepe2 pon jgn putus asa n cuba sampai berjaya.. :)

uja said...

inna lillah.. take care semah..

aida said...

sabar banyak2 ye semah

win said...

semah, be strong! sabar semah ye .. take care..

kaezrin said...

be strong semah...

Zakiah said...

Nor, sorry to hear about this. Take care. k-uteh